Kies voor keuze

Je hebt maar 1 eerste baan, maar welke is de juiste?

Als je 1/3de deel van je dag doorbrengt op je werk, zorg dan voor een leuke uitdagende baan passend bij jouw ambities. Gelukkig heb jij als starter met als opleiding elektrotechniek, werktuigbouwkunde of mechatronica veel keuze op de huidige arbeidsmarkt. +31 Techniek ziet dat er steeds vaker (te) snel gekozen wordt voor het eerste aanbod. Kies voor keuze en zorg voor een vliegende start van je carrière.

Wat doen wij voor jou?

1

Inventarisatie gesprek

Wat zijn jouw wensen, wat is er allemaal mogelijk en welke dromen heb jij? Dit komt naar voren in dit gesprek en is het fundament voor jouw startersbaan. Een gesprek zoals het jou past, persoonlijk, telefonisch of via Skype.

2

Bedrijven selecteren

Aan de hand van jouw wensen en ambities selecteren wij de beste banen en bedrijven. Vervolgens bespreken wij alle opties met jou.

3

CV Upgrade

Een sterk CV opent deuren naar de beste werkgevers. Wij helpen je bij het opstellen van jouw CV en zullen per vacature de juiste ervaring en kwaliteiten naar voren laten komen.

4

Sollicitatie training

Hoe kom je over tijdens een gesprek, hoe ben je je zenuwen de baas en hoe reageer je krachtig op de gestelde vragen. Wij kennen de bedrijven uit ons netwerk goed en kunnen jou daarom de beste training geven.

5

Altijd meerdere bedrijven

Bij +31 Techniek zal je altijd bij meerdere bedrijven op gesprek gaan. Want alleen zo krijg je een goed beeld van de baan die het beste bij jou past.

6

De beste voorwaarden

Ben je er uit welke baan het wordt? Dan gaan wij met onze ervaring voor de beste voorwaarden zorgen.

Waarom is dit waardevol?

De beste baan

Zorgt voor een vliegende start van je carrière.

De beste voorwaarden

Naast de beste baan ook nog eens de beste voorwaarden.

Toegang tot een groot netwerk

Via +31 Techniek bereik jij in één keer 2500 innovatieve werkgevers.

Alleen vaste banen

Een vaste baan zorgt ervoor dat werkgevers investeren in jouw ontwikkeling.

Gespecialiseerde adviseurs

Ervaren adviseurs in het begeleiden en adviseren van starters in de techniek.

Opleiding

Continue jezelf blijven ontwikkelen door een persoonlijk opleidingsbudget.

Referenties

Waarom kandidaten voor Synsel hebben gekozen.

Snel geholpen

Ik ben vaker via een uitzendbureau aan het werk geweest, maar +31 Techniek heeft mij het snelst aan een nieuwe baan geholpen. Ik was binnen 1,5 week al aan het werk!

Chris DavidsProductiemedewerker
Goede dienstverlening!

Diverse partijen zijn voor mij op zoek geweest naar een nieuwe job. De dienstverlening van +31 Techniek stak er voor mij echt bovenuit. Begrepen wat ik zocht, kennis van zaken en niet opdringerig.

Theo van der VoortMagazijnmedewerker